החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
ממיסים חמאה במחבת רחבה. כשהיא חמה, מוסיפים כרשה ומטגנים עד שהיא הופכת שקופה. מוסיפים תרד, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומאדים עד שעלי התרד מתרככים והנוזלים מתאדים. מעבירים לקערה ומצננים מספר דקות.
3
מוסיפים לתערובת התרד שום, גאודה, 2 כפות מהפרמזן, ביצה ויוגורמה ומערבבים לתערובת אחידה.
4
משכיבים את הפיתות וחותכים מכל פיתה עיגול - כך שהפיתות חצויות לרוחב, אבל נשארים להם שוליים גבוהים מעט, בדומה לקלתית של פאי. ממלאים כל פיתה בחצי מהמלית. מברישים את שולי הפיתות בשמן זית וזורים למעלה מעל כל פיתה כף פרמזן. (אין צורך בחלקים שחותכים מהפיתות - אפשר לשמור אותם לשימוש אחר) אופים 15 דקות, עד ששולי הפיתות מזהיבים והגבינות נמסות. מגישים חם.