מתכון

מחבת של נקניקיות מרגז וירקות

חגיגה צבעונית ופיקנטית של ירקות פריכים ונקניקיות חריפות

38,950 בשלנים התעניינו במתכון זה
מחבת של נקניקיות מרגז וירקות. צילום: דניאל לילה
מחבת של נקניקיות מרגז וירקות. צילום: דניאל לילה

מנה פשוטה, שמזכירה לי את מסעדות הפועלים בספרד. חגיגה צבעונית ופיקנטית של ירקות פריכים ונקניקיות חריפות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים תפוחי אדמה ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהם זהובים בחוץ ורכים בפנים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

2

מגבירים את הלהבה, מוסיפים פלפלים ומטגנים עד לחריכה קלה. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוציאים את הפלפלים והבצל לצלחת.

3

מוסיפים את הנקניקיות למחבת ומטגנים עד להשחמה. מחזירים את הירקות למחבת, מתבלים במלח, פלפל ואריסה ומקפיצים כ-2 דקות.

4

מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים חם.