שלא ימרחו אתכם

ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק

ממרח בעל טעמים עזים שמרכיביו העיקריים הם אנשובי, זיתים וארטישוק המעניקים לו טעם חד ובועט

5,554 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח אנשובי, זיתים וארטישוק של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

לצנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים חמים עד שהן רכות. מסננים, מצננים וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2

טוחנים את שאר המרכיבים עד לקבלת מחית. מערבבים את שתי המחיות עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.