מתכון

ממרח עגבניות מיובשות

הגרסה של ננה לממרח המוכר כוללת אגוזי מלך, שנותנים גוף ומרקם עשיר וגם ממתנים קצת את הטעם המרוכז של העגבניות

17,022 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
ממרח עגבניות מיובשות של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה
ממרח עגבניות מיובשות של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה

צנצנת בנפח כ- 300 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל החומרים למעט שמן זית בבלנדר או במעבד מזון (אם יש ויטמיקס - הכי טוב) במשך כדקה. מזלפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד לקבלת משחה גסה.

2

מעבירים את הממרח לצנצנת ומכסים בשכבה דקיקה של שמן זית (כ- 1/2 ס"מ מעל הממרח). שומרים עד שבועיים במקרר.