מתכון

ממרח שוקולד

אלטרנטיבה לממרחי השוקולד התעשייתים שמכינים משוקולד מריר איכותי, ללא תוספות וחומרים מיותרים

49,251 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
ממרח שוקולד ביתי של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן
ממרח שוקולד ביתי של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן

הילדים מתים על הממרח הזה ולא ממש שמים לב להבדל שבינו לבין הממרחים המוכנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד מעל בן מארי ומסירים מעל סיר המים הרותחים. במקביל שמים בסיר קרם קוקוס, מחית וניל ומלח ומביאים לרתיחה.

2

מוסיפים חלב קוקוס לשוקולד וטורפים לאיחוד. מעבירים את הממרח לצנצנת נקייה. אם שומרים במקרר, מוציאים את הממרח כ-10 דקות לפני השימוש כדי שיתרכך ויהיה נוח למריחה.