מתכון

מרק גספאצ’ו אסיאתי

גספאצ’ו עם סויה, מירין וחומץ אורז? אחרי שתטעמו יהיה לכם קשה לחזור לגספאצ’ו הקלאסי

4,616 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מרק גספאצ’ו אסיאתי של שי לי ליפא. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

שעתיים קירור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.

2

מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.

3

יוצקים לקערות או לכוסות.

4

בהגשה: חוצים את המלפפון ומרוקנים את הליבה בעזרת כפית, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים על פני הגספאצ’ו במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה ומגישים.