מתכון

נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי

נקניקיות הן אמנם לא קולינרי קורקט, אבל טעימות להחריד. הלכנו איתן עד הסוף ושדרגנו עם מרינדה של טריאקי וצ’ילי

9,511 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

למרינדה:

אופן ההכנה

1

משפדים את הנקניקיות לאורכן על שיפודי עץ.

2

מערבבים את חומרי הרוטב.

3

מחוררים את הנקניקיות קלות בקיסם ומשרים במרינדה לחצי שעה.

4

צולים על גריל פחמים כ-5 דקות. מדי פעם מסובבים את השיפודים.

5

מגישים בלחמנייה.