מתכון

סביצ'ה לברק ועלי רוקט

שף רז סלע מגיש מתכון קיצי ונהדר שהכין מעלים

27,003 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סביצ'ה לברק ועלי רוקט של שף רז סלע. צילום: רמי זרנגר
סביצ'ה לברק ועלי רוקט של שף רז סלע. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

קוצצים את הדג דק-דק ומניחים בקערה גדולה. יוצקים את מיץ הלימון מעל ומשרים כעשר דקות.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. כדאי להגיש בקערות אישיות.