מתכון

סביצ'ה בקרם כוסברה על דף אורז קריספי

מנה אסייאתית קלילה ומרעננת שתיעלם מהצלחת תוך שניות ספורות. באחריות!

12,172 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סביצ'ה  בקרם כוסברה על דף אורז קריספי של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי
סביצ'ה בקרם כוסברה על דף אורז קריספי של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסביצ'ה

לקרם הכוסברה

לדף אורז פריך

אופן ההכנה

לדף אורז קריספי

1

מחממים סיר עם שמן לחום של 140 מעלות. מטגנים את נייר האורז ומעבירים לנייר סופג.

לקרם הכוסברה

2

טוחנים יחד במעבד מזון את כל המרכיבים, מעבירים לקופסה ושומרים בקירור.

לסביצ'ה

3

חותכים את פילה המוסר לקוביות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל, חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומערבבים את כל המרכיבים. מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.

להגשה

4

מניחים על צלחת הגשה 2 כפות מקרם הכוסברה. מניחים מעל את דף האורז ובתוכו הסביצ'ה.