מתכון

ספייסי טונה

מתכון לרול הסושי הכי קלאסי וטעים - מעדן מיוחד לחובבי החריף

3,331 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ספייסי טונה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב
ספייסי טונה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

להגשה

אופן ההכנה

1

מניחים את האצה על מחצלת גלגול ועליה 120 גר' אורז סושי בשכבה אחידה לכל אורך האצה. מהדקים את האורז והופכים את האצה כך שהאורז יפנה כלפי מטה.

2

מורחים מעט ספייסי מיונז ושמים מעל במרכז האצה את הדג, בצל ירוק, מלפפון ואבוקדו. מגלגלים לרול.

3

חותכים את הרול ל-6-8 חתיכות ומגישים עם סויה, ספייסי מיונז, ווסאבי, וג'ינג'ר כבוש.