מתכון

סחוג

אני אוהב להגיש את הסחוג בקערה עם קרם פטה - כוס גבינת פטה וכוס גבינה לבנה טחונות יחד במעבד מזון לקרם חלק

3,666 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סחוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
סחוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים פלפלים, שום, כוסברה ופטרוזיליה במטחנת בשר ביתית או במעבד מזון עד לקבלת מחית.

2

מעבירים לקערה, מערבבים עם התבלינים היבשים ומעט שמן זית. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד חודשיים.