מתכון

סלט טופו חרדל

המרקם והמראה מזכירים סלט ביצים, ובדיוק כמוהו - הסלט הזה משתלב בטבעיות בכל שולחן בראנץ'

15,160 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2021
סלט טופו חרדל של רינת צדוק | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
סלט טופו חרדל של רינת צדוק | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל על להבה נמוכה כ־10 דקות תוך כדי ערבוב, עד השחמה עמוקה. מוסיפים שום וכורכום ומערבבים. מוסיפים טופו, מערבבים וממשיכים לטגן כ־3 דקות. מדי פעם מערבבים.

2

מכבים את הלהבה, מוסיפים 2 סוגי חרדל, בצל ירוק, מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.