מתכון

סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים

ההשריה ברוטב מרככת מאוד את חזה העוף, עוזרת לתיבול לחדור לתוכו וגם יוצרת את הזיגוג המושלם

24,728 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: עודד מרום. סטיילינג: דיאנה לינדר
סלט ירוק עם נתחי עוף ברוטב רימונים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: עודד מרום. סטיילינג: דיאנה לינדר

שימו לב: העוף צריך לפחות שעתיים השרייה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מניחים את נתחי העוף בחצי מכמות הרוטב, מכסים ומשהים למשך שעתיים לפחות במקרר ואפשר למשך לילה. את יתר הרוטב שומרים במקרר להגשה.

3

מחממים מחבת צלייה משומנת קלות וצולים את נתחי העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ועשויים. מצננים ופורסים.

4

מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ששמרנו, מוסיפים את נתחי העוף הצלויים ומגישים.