מתכון

סלט ירקות ופירות ברוטב יוגורט ועשבי תיבול

ארוחה קלילה, שעושה חסד עם פירות הקיץ ומאפשרת ליהנות מהם לא רק בקינוחים אלא כחלק מהארוחה עצמה. הרוטב כאן הוא רוטב שמתאים גם לסלטי ירקות סטנדרטיים יותר.

1,500 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט ירקות ופירות ברוטב יוגורט עשבי תיבול של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
סלט ירקות ופירות ברוטב יוגורט עשבי תיבול של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב יוגורט ועשבי תיבול

אופן ההכנה

1

מפזרים את עלי הבייבי בקערת ההגשה ומעליהם מניחים את הפירות והבצל הפרוסים

לרוטב יוגורט ועשבי תיבול

2

טורפים בקערה את כל חומרי הרוטב. מוסיפים מים לפי הצורך לקבלת המרקם הרצוי, טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים מעל הסלט ומגישים מיד.