מתכון

סלט מוצרלה וזוקיני מוחמץ

רצועות זוקיני דקות מוחמצות, עלים רעננים ומוצרלה טרייה ממשיכים את הקו האיטלקי-גלילי של המסעדה

3,637 בשלנים התעניינו במתכון זה
מוצרלה וזוקיני מוחמץ של שפים דניאל צור ועומר שדמי | צילום: אנטולי מיכאלו
מוצרלה וזוקיני מוחמץ של שפים דניאל צור ועומר שדמי | צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתחמיץ

לסלט

אופן ההכנה

מכינים את התחמיץ

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

מכינים את הסלט ומגישים

2

פורסים את הזוקיני לאורך לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה, קולפן או סכין חדה ומעבירים לקערת התחמיץ ל־3 דקות. מסננים ומסדרים את הזוקיני על צלחת הגשה בצורה חופשית. בוצעים כדורי מוצרלה לשניים, מניחים על פרוסות הזוקיני ומתבלים בפלפל שאטה. מסדרים בצד את העלים הירוקים ומגישים.