מתכון

סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות

פירוק נקניקיות זו דרך נוחה ומהירה להכנת קציצות. היתרון הגדול הוא שהבשר כבר מתובל ובעל אחוז שומן מדויק

אוגוסט 2019
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

חשוב, כמובן, שהנקניקיות יהיו באיכות טובה וממקור מקצועי ואמין, כמו אלו של השרקוטייר אלן טלמור.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

צולים את הנקניקיות

1

מחממים שמן זית במחבת על להבה גבוהה, מפרקים את קצות הנקניקיות מהמעטפת ודוחפים את בשרן החוצה בעזרת הידיים, לצורת כדורים קטנים, ישירות למחבת. מקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר מוכן.

צולים את הירקות

2

צולים עגבניות תמר במחבת על להבה גבוהה או בגריל עד שהן צרובות.

3

צולים בצלים ירוקים באותה מחבת או בגריל עד שהם צרובים.

מרכיבים את הסלט

4

מערבבים את חומרי הסלט עם כדורי הבשר והירקות הצלויים.