מתכון

סלט פאקוס ומלוחייה

כדי להיפרד מהריריות של עלי המלוחייה כדאי להקפיץ אותם קלות בשמן זית או לאכול אותם חיים, כמו במתכון הזה

4,955 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
סלט פאקוס ומלוחייה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט פאקוס ומלוחייה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים למעט שמן זית ויוגורט. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי הגשה, יוצקים מעל יוגורט כבשים, מטפטפים שמן זית ומגישים.