מתכון

סלט קפרזה עם עגבניות מגי וזוקיני

הסו-שפים של מסעדת אריא מגישים מנה ראשונה איטלקית חגיגית

1,697 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט קפרזה עם עגבניות מגי וזוקיני של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק
סלט קפרזה עם עגבניות מגי וזוקיני של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את העגבניות על מגש מרופד בנייר אפייה. יוצקים מעל את שמן הזית ומתבלים במלח ים ועלי תימין.

2

קורעים את הלחם לקרעים בינוניים, מתבלים בשמן זית ומלח ים ומוסיפים למגש העגבניות. צולים את העגבניות והלחם כ-15 דקות בתנור.

3

בינתיים מרתיחים את החומץ הבלסמי עד שהוא מצטמצם למחצית.

להגשה

4

מוציאים את המגש מהתנור ומסדרים את העגבניות על צלחת. מוסיפים את קרעי המוצרלה ואת פרוסות הזוקיני. מזלפים על הכל שמן זית וחומץ בלסמי, זורים מלח ים ואת עלי הבזיליקום ומגישים לצד הלחם.