מתכון

סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום

הכוסברה היא לא רק חלק מן הסלט, אלא משתלבת גם ברוטב ובשני המקרים מחמיאה מאוד לטעמם של תפוחי האדמה

8,590 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט תפוחי אדמה וכוסברה עם פטה, לימון ושום של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מים לכיסוי כ- 30 דקות או עד שהם רכים אבל לא מתפוררים. מסננים, מצננים קלות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.

2

מרסקים את חומרי הרוטב בבלנדר.

3

מוסיפים לתפוחי האדמה בצל ואת הרוטב ומערבבים.

4

לפני ההגשה מוסיפים כוסברה ופטה ומערבבים.