מתכון

סלט תרד חם וארטישוק א-לה רומנה

השפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר מגישים מנות איטלקיות רעננות לכבוד העונה האהובה מכולן

סלט תרד חם וארטישוק א-לה רומנה של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק
סלט תרד חם וארטישוק א-לה רומנה של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את השום ומאדים אותו כ-3 דקות. מוודאים שהמחבת חמה מספיק ומוסיפים את עלי התרד. מקפיצים את העלים במהירות כדי שלא יאבדו מצבעם.

2

מוסיפים את מיץ הלימון והלימון הכבוש, את הארטישוק והמים, ומבשלים 6 דקות. מוציאים מהמחבת.

להגשה

3

מסדרים את המנה בצלחת הגשה ומוסיפים במרכז את הלאבנה. מקשטים בעלי הזעתר. מזלפים מעט שמן זית על גבינת הלאבנה ומגישים.