מתכון

סנדוויץ' קובני

שינקן, גבינת אמנטל, ביצה והרבה חריף - עינב אזגורי בונה סנדוויץ' שכולו שחיתות

דצמבר 2015
סנדוויץ' קובני | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
סנדוויץ' קובני | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למוחו ורדה:

לסנדוויץ':

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

טוחנים את כל החומרים למעט שמן הזית במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק ידני. מוסיפים שמן זית בזילוף דק ותוך כדי עיבוד (אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים). טועמים ומתקנים תיבול.

מרכיבים את הסנדוויץ'

2

מורחים חמאה מומסת ומעט מוחו ורדה על שני צידי הלחם. מניחים על צד אחד מוצרלה, עליה שינקן ועליו אמנטל. מפזרים פרוסות חלפניו.

3

סוגרים וקולים בטוסטר (רצוי טוסטר לחיץ) עד שהגבינה נמסה וזהובה בצדדים.

4

מגישים עם ביצה קשה ועוד מוחו ורדה. את הרוטב שנשאר מאחסנים במקרר עד 5 ימים.