מתכון

ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי

מנת פסטה זריזה שכל בני הבית יטרפו בשמחה

37,825 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי. צילום: דניאל לילה
ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למחית אגוזים:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מבשלים ספגטיני לפי הוראות היצרן.

2

מעבדים את כל חומרי המחית במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם של פסטו גס. התערובת תישמר במקרר עד שבועיים.

3

מעבירים את הספגטיני המבושלים לקערה. מוסיפים 8-6 כפות ממחית האגוזים, שמן זית ומלח (אטלנטי ורגיל) ומערבבים עד שהפסטה נעטפת במחית.

4

מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים פרמזן.