מתכון

ספינג' תותים ושמנת

נהוג לראות בו את האח החורג של הסופגנייה, אבל ליאור שטייגמן טוען שדווקא הספינג' הוא מעדן החנוכה האולטימטיבי

895 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספינג' תותים ושמנת של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' תותים ושמנת של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

להכנת המתכון יש להכין קודם ספינג' בסיסי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מורחים כף ריבה על כל ספינג'. חותכים את התותים ומסדרים מעל.

להגשה

2

מניחים כף של שמנת חמוצה מעל ומפזרים מעט פיסטוקים לקישוט.