מתכון

עגבניות מיובשות

ייבוש עגבניות בטמפרטורה נמוכה שומר על הערכים התזונתיים של הפרי, על הטעם והצבע והן מזכירות "תפוצ'יפס" עגבנייה

16,938 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
עגבניות מיובשות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
עגבניות מיובשות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

לעגבניות האלה יש טעם קטשופי, שהילדים אוהבים מאוד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־120 מעלות. מסדרים את העגבניות בתבנית כשהחלק החתוך פונה כלפי מעלה ומפזרים מעל מלח. אופים 30 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל־100 מעלות ואופים עוד 30 דקות עד שהעגבניות מתייבשות.