מתכון

עוגות גבינה אישיות עם קראמבל שוקולד מריר

עוגות קטנטנות וחמודות, שאפשר להכין ברינגים או בכוסות שקופות

18,590 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2021
עוגת גבינה עם קראמבל שוקולד מריר. צילום: Shutterstock
עוגת גבינה עם קראמבל שוקולד מריר. צילום: Shutterstock

אפשר להחליף את השוקולד המריר בבסיס ובקראמבל בשוקולד לבן ולקשט בפירות יער.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לבסיסים וקראמבל:

למלית הגבינה:

אופן ההכנה

1

מכינים בסיסים וקראמבל: מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה רינגים (אם משתמשים בכוסות, לא צריך לרפד).

2

שמים חמאה ושוקולד בקערה גדולה, ממיסים במיקרוגל ומערבבים למרקם אחיד. מוסיפים עוגיות מפוררות ומערבבים. מחלקים את התערובת ל-2/3 (לבסיסים) ו-1/3 (לקראמבל).

3

מפזרים את התערובת לבסיסים בתבניות (או בכוסות) ומהדקים. מעבירים למקפיא ל-15 דקות עד שהבסיסים מתמצקים. את התערובת לקראמבל שומרים במקרר.

4

מכינים את המלית: משרים ג’לטין בחלב עד שהג’לטין מתרכך. ממיסים על בן מרי (נזהרים שלא ירתח) ומסירים מהכיריים. מוסיפים ¼ כוס סוכר ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים מעט. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים למרקם אחיד.

5

מקציפים מסקרפונה, שמנת מתוקה ואת יתרת הסוכר לקצף רך ומקפלים ידנית לתוך תערובת הגבינה. יוצקים לתבניות ומעבירים למקפיא לשעתיים.

6

מפזרים מעל את פירורי הקראמבל ושומרים במקפיא.