מתכון

עוגת אננס הפוכה

לעוגת האננס הזאת יש שני יתרונות: היא קלה מאוד להכנה, ושנית, היא מביאה טעמים טרופיים לא שגרתיים לשולחן הקינוחים

9,571 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגת אננס הפוכה של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
עוגת אננס הפוכה של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

תבנית פאי 28

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מושחים את החמאה בנדיבות על בסיס התבנית. מפזרים מעל את הסוכר החום ומניחים מעל את פרוסות האננס.

2

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. מוזגים את התערובת על הבסיס שבתבנית.

3

אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות במשך 25־35 דקות, עד שהיא מתייצבת וקיסם הננעץ בה יוצא נקי. מצננים את העוגה והופכים על צלחת הגשה.