מתכון

עוגת בירה וג'ינג'ר

עוגה מעקצצת עם טעמים עמוקים שמכינים בקלות

עוגת בירה וג'ינג'ר
עוגת בירה וג'ינג'ר

הצעת הגשה: העוגה נורא אוהבת פירות אנחנו מגישות אותה עם תותים או מלון בצורה הבאה: פורסים שתי פרוסות דקות מהעוגה, מניחים פרוסה אחת בשכיבה (הצד החתוך כלפי הצלחת) מעליה מניחים כף גדושה של קצפת ומעליה תותים או מלון, סוגרים עם הפרוסה השנייה, מניחים גם מעליה כף קצפת ותותים או מלון ומגישים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים בירה וסוכר מוסקבדו לרתיחה מעל להבה נמוכה. מסירים מהאש ומוסיפים סודה לשתייה.

2

בקערה נפרדת מערבבים ביצים, שמן וסוכר לבן.

3

בקערה נוספת מערבבים קמח, אבקת אפיה ואבקת ג'ינג'ר, יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את תערובת הביצים ואת הבירה מערבבים לאיחוד.

4

מחממים תנור ל-160 מעלות.

5

יוצקים את התערובת לתבנית משומנת, דופקים קלות עם התבנית על השולחן לשחרר בועות אוויר. אופים כ-35 דקות או עד שמכניסים קיסם למרכז העוגה והוא יוצא יבש. אוכלים חם נשמר עד שלושה ימים מחוץ למקרר.