החומרים טבלת מידות ומשקלות
לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלאגסים ביין
לעוגת דבש וחלבה
אופן ההכנה
לאגסים ביין
1
קולפים את האגסים וחוצים כל אחד מהם לשניים לאורכו. מכניסים לסיר את המים, הסוכר, היין אדום, מקלות הקינמון והווניל ואת מיץ הלימון והתפוז ומבשלים. מוסיפים את חצאי האגסים ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך.
לעוגת דבש וחלבה
2
במערבל עם וו גיטרה מערבבים את הדבש, הביצים, המים, הריבה, השמן והסוכר במהירות נמוכה.
3
מנפים את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבבים היטב. מוסיפים קינמון וציפורן, וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה.
4
משמנים ומקמחים את תבניות האינגליש קייק ויוצקים מחצית מהתערובת לכל תבנית. מפזרים מעל חלבה מגוררת ומסדרים חצאי אגסים מבושלים מעל כל תבנית.
5
אופים בתנור בחום של 150 מעלות כ-30 דקות עד שחלקה העליון של העוגה הופך לקרום יציב. מצננים בטמפרטורת החדר.
להגשה
6
אפשר למרוח את חצאי האגסים במירור מבריק (זיגוג שקוף המכיל תערובת גלוקוזה ופקטין, להשיג בחנויות המתמחות במוצרי אפייה) להדגשת היופי של הפרי.