מתכון

עוגת תפוחי אדמה ומח עצם

מנה מופלאה מ־5 חומרי גלם בלבד. אפשר להפוך את המנה לצמחונית על ידי החלפת מח העצם ב-5 פטריות מלך היער

29,803 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
עוגת תפוחי אדמה ומח עצם של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחי אדמה ומח עצם של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

המנה הזו יכולה להיות ראשונה, תוספת או מנה עיקרית, וכדאי להגיש אותה לצד סלט ירוק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות. מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן, המלח והביצים בקערה רחבה ומעבירים לתבנית קפיצית משומנת.

2

מעמידים את עצמות מח העצם על התערובת ומהדקים היטב. אופים כשעה ורבע עד שהעוגה מזהיבה. מצננים ומחלצים מהתבנית.