אפשר להגיש אותם ממש כמו קרקרים לצד מטבלים, או להשתמש בהם כמו מיני פיתות, ולאכול בתוכם בשר צלוי או ירקות לוהטים שירדו מהגריל. מכינים מראש, מצננים ואורזים בקופסה אטומה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
מניחים עלי גפן בתבנית, מושחים אותם בשמן זית, מפזרים מלח ים אטלנטי ופלפל שחור ומכניסים לתנור. אופים 15 דקות או עד שהעלים הופכים לפריכים ויבשים. מצננים ואורזים בקופסה אטומה. אם העלים מאבדים מהפריכות שלהם, מייבשים שוב כמה דקות בתנור שחומם מראש ל־150 מעלות.