מתכון

עראיס טלה של אונזה

השילוב בין בצק לבשר הוא ממכר ומגיע בשלל גירסאות. אין כוח ללוש? השתמשו בפיתות מוכנות

עראייס טלה . צילום: דניאל לילה
עראייס טלה . צילום: דניאל לילה

מנה מהמטבח הערבי שהפכה טרנדית מאוד בשנים האחרונות. כאן בגרסה מעט מעודנת עם נענע ופיסטוקים ורוטב יוגורט בצד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למלית:

לצלייה:

לטחינה יוגורט:

אופן ההכנה

מכינים טחינה יוגורט:

1

מערבבים את כל מרכיבי הטחינה יוגורט, טועמים ומתקנים תיבול.

מכינים מלית:

2

מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.

מרכיבים את העראייס:

3

מניחים חופן בשר בכל חצי פיתה ומשטחים. מברישים את חצאי הפיתות בשמן זית.

4

מחממים מחבת פסים או גריל או טוסטר אובן וצורבים את הפיתות משני הכיוונים עד שהן שחומות. מגישים לצד טחינה יוגורט.