החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפודינג
לסירופ קפה
לקישוט
אופן ההכנה
מכינים את הפודינג
1
מערבבים 1/2 כוס מהחלב, חלמונים, סוכר, וניל, קקאו, קורנפלור ומלח בקערה לתערובת חלקה ללא גושים.
2
יוצקים קרם קוקוס, את חלב השקדים שנותר והל לסיר קטן, ומחממים מעל להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד.
3
יוצקים מעט מהנוזל החם לתערובת החלמונים ומערבבים להטמעה. יוצקים את תערובת החלמונים לסיר החלב ומערבבים 2 דקות עד שהפודינג מתחיל לבעבע ולהסמיך. סוגרים את הלהבה, מוסיפים חמאת קקאו ומערבבים עם מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים לכלים אישיים ומצננים שעה במקרר.
מכינים את הסירופ ומגישים
4
מביאים את כל חומרי הסירופ לרתיחה, מבשלים עוד 2־3 דקות תוך ערבוב, מסירים מהאש ומצננים.
5
יוצקים את הסירופ מעל הפודינג הקר. מקשטים באגוזי לוז ומגישים.