מתכון

ביף בורגיניון גלילי

קדרה עסיסית, המתחברת לשפה הקולינרית של מסעדת "דיקסי", ליקב ולאווירה הגלילית

13,504 בשלנים התעניינו במתכון זה
ביף בורגיניון גלילי. צילום: דניאל לילה
ביף בורגיניון גלילי. צילום: דניאל לילה

שימו לב לשימוש בשמרי הבירה, שמעניקים למנה טעם עמוק ומעושן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים סיר פויקה וממיסים שומן בקר. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו 10 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לכלי אחר.

2

מוסיפים לפויקה את ירקות השורש ומאדים.

3

מחזירים את הבשר, מוסיפים את השזיפים ויוצקים יין. מביאים לרתיחה ומצמצמים 10 דקות.

4

מוסיפים ציר, שום שלם, תבלינים, שמרי בירה, ערמונים ופטריות. מכסים, מעבירים לחום נמוך (על גחלים) ומבשלים כשעתיים עד לריכוך הבשר.