מתכון

פולנטה של תירס טרי עם גבינת קשקבל וחלמונים

תענוג רך ומושחת, עתיר חמאה, שמנת, גבינת קשקבל ואז עוד חלמונים רכים

2,155 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
פולנטה של תירס טרי עם גבינת קשקבל וחלמונים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
פולנטה של תירס טרי עם גבינת קשקבל וחלמונים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מסירים את גרגרי התירס מהקלחים בעזרת סכין חדה ומנקים ביסודיות את כל ה"זקן". ממיסים חמאה בסיר שטוח ומאדים את גרגרי התירס על להבה נמוכה 12-10 דקות עד שהם מתרככים.

2

מוסיפים לסיר שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהתירס "שותה" את השמנת. מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים כדקה למחית גסה.

3

מחזירים את המחית לסיר, מעמידים על להבה נמוכה, מוסיפים קשקבל ומערבבים.

4

מחלקים את הפולנטה לקעריות, מוסיפים חלמון מבושל לכל קערית, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.