מתכון

פוקאצ'ה ארטישוקים

השילוב בין ארטישוק החמצמץ לגבינה בעלת טעם מתקתק-מפולפל הוא פשוט מושלם

9,973 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

כמה מסובך להכין כריך טוב? לא מסובך בכלל, אבל אם משקיעים בו עוד קצת תשומת לב – בוחרים בלחם הנכון, משחקים עם מרקמים וצבעים ומשתמשים בחומרי גלם משובחים – מקבלים יצירת מופת בין שתי פרוסות לחם.

השילוב בין ארטישוק החמצמץ לגבינה בעלת טעם מתקתק-מפולפל הוא פשוט מושלם. אם מכינים את הכריך לפיקניק חותכים את הפוקאצ’ה ומכניסים את הגודיז פנימה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מורחים ממרח ארטישוק על הפוקאצ’ות, מסדרים את פרוסות הגבינה ומפזרים רבעי ארטישוק, פרוסות בצל, עגבניות ורוקט. אם רוצים כריך חם מחממים את הפוקאצ׳ות כ-7 דקות ב-180 מעלות (ללא הרוקט).