מתכון

פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות

מנגולד וסלמון הם שידוך מצטיין, ויחד עם הפסטה והעגבניות מתקבלת מנה עשירה וגם די חגיגית

37,589 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר
פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר

באותה שיטה מכינים אורז עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות: מחליפים את הפטוצ’יני באורז מבושל (אפשר מלא) ומכינים באותו אופן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה במחבת עם שמן זית. מוסיפים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד ומטגנים כ-5 דקות עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים שום, עגבניות לחות ופלפל אדום חריף ומטגנים עוד 4-3 דקות.

2

מוסיפים קוביות דג ומטגנים 2 דקות רק עד שצבען משתנה. מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומטגנים דקה עד שהמנגולד מתחיל להתרכך.

3

יוצקים יין, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים דקה-שתיים, מוסיפים פסטה ומערבבים דקה.

4

מפזרים פרמזן ומגישים חם.