במקור מכינים אותו עם טופינג של אנשובי ובצל מקורמל. אנחנו הוספנו גם גבינה שמקלילה את הטעמים והופכת אותו למנת מרשימה שאפשר להגיש למרכז שולחן הבראנץ' או הברינר.
תבנית בגודל 30×20 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים בצל חום
1
שמים שמן זית ובצל במחבת ומטגנים כחצי שעה מעל להבה נמוכה עד שהבצל שחום ורך, מדי פעם מערבבים. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מרכיבים ואופים
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מרדדים בצק עלים ליריעה בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית. מפזרים את הבצל החום על הבצק המרודד. מניחים פילטים של אנשובי על הבצל ומפזרים חתיכות גאודה תום עיזים.
3
אופים כ-18 דקות עד שהבצק שחום ופריך. מצננים כ-2 דקות, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.
לעוד מתכונים עם גבינות, הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק