• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • מתכונים לשבועות
  • עוגת גבינה
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

פנקוטה ורודה

מקודם

מחית טבעית של פירות יער צובעת את הפנקוטה בוורוד ומעניקה לה טעמים חמצמצים ורעננים

מאת סופיה טייב
מרץ 2021
פנקוטה ורודה של סופיה טייב, סטיילינג: עינב רייכנר | צילום שני בריל (עבור סמסונג Bespoke)
פנקוטה ורודה של סופיה טייב, סטיילינג: עינב רייכנר | צילום שני בריל (עבור סמסונג Bespoke)
  • 6 פנקוטות
  • 15 דקות+לילה לצינון
  • קל
  • כשר
  • קינוחים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

אפשר לצנן בכלי מרכזי או בכוסות, אבל הכי כיף לתת לפנקוטה להתקרר בתבניות יפות עם צורה מעניינת. אחרי הצינון מחלצים את הפנקוטה מהתבניות, ומקבלים קינוחים אישיים יפהפיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לקישוט

אופן ההכנה

1

מערבבים ג'לטין ומים בקערית קטנה ומניחים בצד 10 דקות, עד שהג'לטין סופג את המים ומתנפח.

2

מניחים בסיר קטן שמנת מתוקה, סוכר, מחית פרי ותמצית וניל ומביאים לסף רתיחה, רק עד שהנוזל מתחיל לבעבע. מסירים מהלהבה.

3

מוסיפים לסיר את הג'לטין ומערבבים היטב, עד שהג'לטין נמס לגמרי לתוך הנוזל. מסננים לכלי נקי (כדי להיפטר מגושי ג'לטין שאולי נוצרו).

4

יוצקים את הפנקוטה לכלי הגשה אישיים או לתבניות קטנות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.

5

מחלצים מהתבניות ומקשטים בפירות יער.

מקרר האפשרויות הבלתי מוגבלות 

בקיץ, הקרייב למתוקים לא נעלם אבל במקום להלהיט תנורים ולאפות – מכינים מתוקים צוננים וקלילים בתוך המקרר

פנקוטה ורודה של סופיה טייב. צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר (עבור סמסונג BESPOKE)
פנקוטה ורודה של סופיה טייב. צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר (עבור סמסונג BESPOKE)

המקררים מסדרת BSPOKE של סמסונג, הם הפרטנרים המושלמים ליצירת קינוחים קיציים: מעבר לנפח הפנימי הגדול, המאפשר לצנן בתוכו מגשי מתוקים בכל גודל שתרצו  – הסדרה החדשנית מאפשרת לכם להתאים את המקרר לצרכים שלכם: אפשר להגדיל את נפח המקרר ללא הגדלת המידות החיצוניות שלו, המדפים והמגירות מתכוונים ונשלפים וטכנולוגיות שהן פיתוח בלעדי של סמסונג, מאפשרות משחק תפקידים – החלק של מקפיא יכול להפוך למקרר, ולהפך, בלחיצת כפתור. וכך אתם הם אלו שקובעים את אופי החלל הפנימי של המקרר – מגבלת המקום נעלמת מהלקסיקו, ואתם יכולים לאחסן ולצנן מקפאים, קרמים, מוסים ועוגות בכל כמות, גודל וגובה שתרצו. בזכות מערכת הקירור הגמישה הכוללת חמש הגדרות טמפרטורה שונות, כל קינוח יזכה לתנאים האופטימליים להם הוא זקוק. מערכת האיוורור, המפקחת על הטמפרטורה והלחות, מבטיחה שכלום לא יפגע במרקם, בטעם והניחוח היחודיים לכל מאכל.

  • קל
  • כשר
  • קינוחים
  • פנקוטה
  • קינוחי כוסות
  • בראנץ' מתוק
  • בראנץ' סופ"ש
  • אירוח בקטנה
  • מתכונים לאירוח
  • מתכונים ממומנים
  • SAMSUNG BESPOKE

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!