מתכון

פנקייק טבעוני

לא חייבים ביצים וחלב בשביל להכין פנקייקים טעימים ותפוחים. אורי שביט מסבירה איך עושים זאת

31,361 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2018
צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה גדולה את החומרים היבשים. מוסיפים שמן, תמצית וניל וכוס אחת של חלב, מערבבים וממשיכים להוסיף את החלב בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה. משהים ל־5 דקות.

2

מלהיטים מחבת נון סטיק קטנה ומשמנים אותה מעט עם נייר סופג. יוצקים מצקת קטנה מהבלילה למחבת ומטגנים עד שהשוליים מזהיבים ומופיעות בועות על החלק העליון. הופכים, מטגנים כדקה נוספת ומעבירים לצלחת. מטגנים כך את כל הפנקייקס. מגישים חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד, פירות טריים וכל תוספת אחרת שאוהבים.