כדאי להניח לבלילה לשהות במקרר כשעה לפני הטיגון: אבקת האפייה תגרום לה לתסוס מעט ותהפוך את הפנקייקים לאווריריים ורכים יותר. אם אתם לא אוהבים בננות, אפשר לוותר ולהוסיף עוד ביצה במקום.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"לטיגון
להגשה
אופן ההכנה
1
מניחים את כל החומרים לפנקייק במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
2
מכסים את קערת מעבד המזון או כוס הבלנדר בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה (לא חובה).
3
מחממים קוביית חמאה או כפית שמן קוקוס במחבת קטנה. נוטלים בכל פעם כ-1/6 מהבלילה בעזרת מצקת בינונית ויוצקים למחבת. מטגנים 4-3 דקות על להבה בינונית עד שפני הפנקייק מתייבשים כמעט ומתכסים בועיות קטנות.
4
הופכים ומטגנים דקה נוספת. מעבירים לצלחת.
5
מגישים עם סירופ מייפל (או סילאן או דבש), פירות חתוכים לקוביות קטנות ואגוזים.