מתכון

פנקייק פליאו

פנקייקים בלי טיפת קמח, שיתאימו גם לפסח

6,817 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
פנקייק פליאו. צילום: shutterstock
פנקייק פליאו. צילום: shutterstock

כדאי להניח לבלילה לשהות במקרר כשעה לפני הטיגון: אבקת האפייה תגרום לה לתסוס מעט ותהפוך את הפנקייקים לאווריריים ורכים יותר. אם אתם לא אוהבים בננות, אפשר לוותר ולהוסיף עוד ביצה במקום.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לטיגון

להגשה

אופן ההכנה

1

מניחים את כל החומרים לפנקייק במעבד מזון או בבלנדר ומעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה.

2

מכסים את קערת מעבד המזון או כוס הבלנדר בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה (לא חובה).

3

מחממים קוביית חמאה או כפית שמן קוקוס במחבת קטנה. נוטלים בכל פעם כ-1/6 מהבלילה בעזרת מצקת בינונית ויוצקים למחבת. מטגנים 4-3 דקות על להבה בינונית עד שפני הפנקייק מתייבשים כמעט ומתכסים בועיות קטנות.

4

הופכים ומטגנים דקה נוספת. מעבירים לצלחת.

5

מגישים עם סירופ מייפל (או סילאן או דבש), פירות חתוכים לקוביות קטנות ואגוזים.