מתכון

פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה

פסטה מחיטה מלאה זקוקה לשותפים דומיננטיים ומלאי טעם שיצליחו להתחרות במרקם הנגיס שלה

5,001 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה. צילום: שרית גופן
פסטה מקמח מלא עם חלב קוקוס ופטריות חצוצרה זהובה. צילום: שרית גופן

שף אוהד קורי שידך לפסטה פטריות חצוצרה צהובות ובשרניות ורוטב אסיאתי מתקתק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנית את הג'ינג'ר כחצי דקה. מוסיפים כרישה וממשיכים לטגן עד שהיא מתרככת.

2

מוסיפים פטריות חצוצרה, מטגנים כחצי דקה ומוסיפים חלב קוקוס, סילאן ופסטה.

3

מבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטה מסמיך מעט ועוטף יפה את הפסטה. מתבלים במלח ופלפל.

4

מעטרים בבצל ירוק ומגישים.