מתכון

פסטו סחוג

בזיליקום ושמן זית - זה כל מה שהיה חסר לסחוג התימני כדי לתת לטעמיו להתעגל מעט

9,960 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
פסטו סחוג. צילום: shutterstock
פסטו סחוג. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים במעבד מזון בזיליקום, פלפלים חריפים ושום תוך כדי זילוף שמן זית. מנקים את הדפנות וממשיכים לעבד למרקם מחיתי. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל.

2

מעבירים לצנצנת, יוצקים מעט שמן זית מעל ושומרים סגור במקרר. בכיסוי קבוע של שמן זית הפסטו נשמר כשבוע במצב טוב ורענן.