הפרגיות הכי טעימות כשהן עשויות בגריל, אבל מי שאין לו חשק לנפנף, יכול להכין במחבת. שימו לב לפטנט הגאוני, שמעניק גם לפרגית מחבתות פשוטה טעם מעושן אמיתי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מחממים גריל, מחבת פסים או מחבת רגילה לחום גבוה.
2
משמנים את נתחי הפרגיות משני הצדדים במעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל גרוס טרי.
3
צולים משני הצדדים, עד שהבשר מוכן. משתדלים לטלטל את הפרגיות כמה שפחות.