מתכון

פרושוטו טלה

את הפרושוטו האיטלקי מכינים מירך חזיר. בגרסה זו הוא עשוי מבשר טלה, ויש הטוענים שהיא אף טעימה יותר מהמקור

3,145 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
פרשוטו טלה של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק
פרשוטו טלה של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למשרה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי המשרה.

2

משרים את נתח הבשר במשרה ומעבירים למקרר.

3

הופכים את הבשר כל יום במשך 8 ימים.

4

עוטפים את נתח הבשר בבד חיתול ותולים במקום קריר ויבש במשך 4 ימים.

5

פורסים לפרוסות דקות מאוד.