• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • עשר דקות
  • מתכונים לקיץ
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

פריטטה עגבניות ובוש עזים

מתכון

החביתה השגרתית מקבלת שדרוג אלגנטי ומושחת עם שמנת מתוקה וגבינות עשירות

3,094 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאת שפית טלי פרידמן ובשיתוף עם באשר פרומז'רי
מאי 2019
פריטטה עגבניות ובוש עזים של שפית טלי פרידמן. צילום: אנטולי מיכאלו
פריטטה עגבניות ובוש עזים של שפית טלי פרידמן. צילום: אנטולי מיכאלו
  • 4 מנות
  • 25 דקות
  • קל מאוד
  • כשר
  • גבינות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

על אש גבוהה, מחממים שמן זית במחבת רחבה שיכולה להכנס לתנור. טורפים ביצים, שמנת, פרמזן, מלח ופלפל לבן ויוצקים את התערובת למחבת החמה.

3

מפזרים מעל תערובת הביצים חצאי עגבניות שרי מיובשות וגבינת בוש חתוכה לפרוסות גסות. מטגנים על אש גבוהה 3 דקות, מנמיכים להבה וממשיכים לטגן כ-6 דקות נוספות, עד שפני הפריטטה מתייצבים.

4

מעבירים את הפריטטה לתנור ואופים 15-10 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב.


  • קל מאוד
  • כשר
  • גבינות
  • ביצים
  • ארוחות בוקר
  • חביתה משודרגת
  • פריטטה
  • הגבינות של באשר
  • מתכונים ממומנים

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media