מתכון

פריטטת ירקות

איפה שלא תבחרו לבלות יחד, סלסילת פיקניק עם המנה הזאת תהפוך את האירוע לרומנטי ובלתי נשכח

11,714 בשלנים התעניינו במתכון זה
פריטטת ירקות של שף-קונדיטורית דקלה ברק. צילום: shutterstock
פריטטת ירקות של שף-קונדיטורית דקלה ברק. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לפריטטה

לירקות

אופן ההכנה

1

מניחים בתבנית את עגבניות השרי, עלי הריחן, הבצל הירוק, הפלפלים הקלויים, הבצלים המטוגנים ותפוחי האדמה.

2

מניחים בקערה את הביצים, השמנות והגבינות, מוסיפים מלח ואגוז מוסקט ומערבבים. שופכים מעל הירקות ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהשכבה העליונה מקבלת צבע חום בהיר.

3

מקררים היטב במקרר 4-5 שעות לפני שחותכים ומניחים בצנצנת.