מתכון

קארי ירקות

מנה צמחונית לאמצע השבוע עם בטטות, פלפלים ותרד. את הנודלס מוסיפים רק בשביל הפריכות

6,768 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2021
קארי ירקות. צילום: shutterstock
קארי ירקות. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בווק, מוסיפים כרשה ומטגנים 3 דקות עד הזהבה. מוסיפים שום, בטטות ופלפל ומקפיצים 5 דקות עד שהבטטות מזהיבות. מוסיפים קארי, סוכר, ג'ינג'ר ולמון גראס ומטגנים עוד דקה עד שעולה ריח.

2

מוסיפים חלב קוקוס, מרק, מיץ לימון, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים 5-4 דקות עד שהבטטות רכות.

3

מוסיפים תרד ואטריות שבורות, מערבבים ומסירים מהכיריים. ממתינים שיתרככו ויספגו מרוטב הקארי, טועמים ומתקנים תיבול.

4

מפזרים כוסברה ומגישים.