מתכון

קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה

השף שי לוינשטיין מציע פיקניק עצמאות שבסופו, באורח פלא, כל בני המשפחה והחברים ילקקו את האצבעות

1,787 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין
קבב לברק עם לימון כבוש ומרווה טרייה של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. חשוב לערבב ארוכות על מנת לקשור את החלבונים, כך הקבב אינו מתפרק.

2

מכינים קציצות קבב מוארכות או עגולות, ומכניסים לקירור למשך שעתיים.

3

לפני ההכנה מוציאים את קציצות הקבב מהמקרר ומניחים על המנגל למשך דקות אחדות בחום נמוך.

להגשה

4

ניתן להגיש בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי חמצמץ.