מתכון

קדרת ירקות שורש צלויים של יוסי שטרית

הקדרה מקבלת את החגיגיות שלה משפע ירקות שורש צבעוניים

33,942 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
קדרת ירקות שורש צלויים של יוסי שטרית. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
קדרת ירקות שורש צלויים של יוסי שטרית. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

חשוב לבחור תפוחי אדמה קטנים ובגודל אחיד ככל האפשר על מנת לאפשר צלייה אחידה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים שני סוגי תפוחי אדמה ובייבי בטטות במים רותחים עד לריכוך.

2

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

חוצים את הירקות המבושלים ומערבבים עם ראשי שום, עשבי תיבול, שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה. מעבירים לתבנית ומוסיפים ארטישוקים.

4

צולים 20 דקות עד שהירקות זהובים.

להגשה

5

מפזרים עשבי תיבול טריים.