מתכון

קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר

אפשר להשתמש בירקות אחרים, ולהוסיף לעיסה עדשים מבושלות טחונות או אגוזים

3,110 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני
קציצות ירק עם טחינה וג'ינג'ר של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מגררים את הבטטות, הקישואים, הגזרים והבצל בפומפייה, קוצצים את הירק, מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד קבלת עיסה נוחה לעבודה (אפשר להוסיף טחינה או פירורי לחם לפי הצורך).

2

מחממים תנור ל-180 מעלות, יוצרים קציצות ואופים אותן 30-40 דקות. הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות.